Utviklingstrapp for sykkel fra ungdomsrytter og frem til topp internasjonalt nivå i senioralder - Kostol, R. (2003)
Empfehlungen im Norwegischen Radsportverband für Trainingsumfang und -intenstität im langfristigen Leistungsaufbau.