Fører 5 uker med lavintensitets trening med varmedrakt til økning i hemoglobinmasse og forbedring i utholdenhetsprestasjon i normaltemperatur hos elite langrennsløpere og skiskyttere? - Lid, O.-M. (Høgskolen i Innlandet, 2021)
Formål: Formålet med studien var å se om 5 uker med lavintensiv utholdenhetstrening med varmedrakt påvirket hematologiske variabler og utholdenhetsprestasjon i normaltemperatur for langrennsløpere og skiskyttere på elitenivå.